Specialiteiten

Lunchroom le Gourmet

 

Anno 1952 de oudste lunchroom van Den Haag

Halstraat 6 & 8 2513 AJ DEN HAAG

Goulash in abdijbrood

 

Een huisgemaakte abdijbol gevuld met een goulashsoep.

 

Een huisgemaakte adbijbol uitgehold en daarna gevuld met een stevige goulashsoep.

Lekker voor de wat frissere of koudere dagen met een stevige trek.

€ 7.95

 

Champignon le Gourmet

 

Een waldkornbol met gebakken champignons, ui, knoflook, ketjap, wat sambal en gegratineerd met oude kaas.

 

 

Een echt najaarsbol gemaakt met liefde, ontstaan door watIndische elementen aan een ander gerecht van ons toe te voegen.

Dit broodje is voor het najaar zeker een van onze toppers!

€ 7,95

 

 

 

 

Gamba salade

 

 

Lauwwarme gamba's gebakken in knoflookolie op een

mesclun sla.

 

Gemarineerde gamba's op een salade van mesclun, tomaten, rode ui, paprika, ei, komkommer met een kruidenboter en een pistolet.

€ 10.50

 

 

Saté

 

 

Echte Indische saté uit eigen keuken keuze uit varkenshaas of kip

 

Gemarineerde sate huisgemaakt, geserveerd met komkommer, atjar, sla, satésaus, gebakken uitjes en een pistolet of patatfrites.

€ 8.50

 

 

Warm vlees speciaal

 

 

Huisgemaakte fricandeau plakjes uit eigen keuken

 

Gebraden fricandeau gegaard in jus met gebakken champignons en ui, geserveerd met garnering op een zacht puntje of pistolet. € 5,25

Idem op een baguette of waldkornbol € 5,75